mail euline@euline.hutel+36 30 9970 280

 

ISO 14001 a környezeti terhelés csökkentésére

Egy korszerű környezetközpontú irányítási rendszer kialakításához és bevezetéséhez nyújt alapot az ISO 14001. A környezetvédelem az elmúlt évtizedek során egyre nagyobb hangsúlyt kap a vállalatok életében. A környezettudatosság egy modern, 21. századi vállalat egyik ismérve.

Számos területen építettünk ki környezetközpontú irányítási rendszereket, nyújtottunk segítséget tanúsításban és tartunk azóta is karban ISO 14001-es szabvány szerinti rendszereket, melyek közül főbb referencia területeink: nyomdaipar, az építőipar számos területe, fémhulladék-nagykereskedelem, vagyonvédelmi szolgáltatás, kenyér, friss pékáru, malomipari termékek gyártása, kereskedelme, energetika, hulladékgazdálkodás, mérnöki tevékenység.

Az ISO 14001 szabvány szerinti rendszer hasznos lehet azok számára, akik szeretnék rendszerszemlélettel megközelíteni, megelőzni a környezeti problémákat, javítanák környezetvédelmi teljesítményüket, vagy integrált irányítási rendszer kialakítását vinnék véghez. A környezetközpontú irányítási rendszer segítségével csökkenthetők a környezeti kockázatok, a környezetszennyezés és a környezetterhelés mértéke, a véletlen szennyezéssel járó események bekövetkezésének kockázata. Ezek mellett az erőforrások hatékony felhasználása miatt a működési költségek is alacsonyabbak lesznek, többek között a hulladékgazdálkodás, az energiafelhasználás költségeinek csökkenése miatt.